compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL)

Voor alle leeftijden

Pitch van Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL)

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL) filmstill

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL) filmstill

Delen op facebook
Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL)
Nederlandse première: 25-11-2020
Verenigd Koninkrijk, 2020, 58 min,

Kerst nadert en Bing gaat met zijn vriendjes het bos in op zoek naar blaadjes om een mooie tekening te maken. Ook zien we een verhaaltje met Bings schattige neefje Sula. Bing gaat ook met zijn vriendjes andere spelletjes spelen.

Bekijk bij:

meJane

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL) trailer

Trailer van Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL)https://i1.ytimg.com/vi/kf2Yuo_Kv58/hqdefault.jpg2020-11-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Mikael Shields maakt ook de tv-serie Bing.

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bings Kerstfeest en andere Verhalen (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Kerst nadert en Bing gaat met zijn vriendjes het bos in op zoek naar blaadjes om een mooie tekening te maken. Bing gaat ook met zijn vriendjes andere spelletjes spelen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Jippie, het is kerst! Zal het gaan sneeuwen? Bing en zijn vriendjes komen dit jaar speciaal naar de bioscoop om met jou kerst te vieren! In Bings Kerstfeest en andere verhalen nemen we je mee het bos in, om samen met Bing, Sula, Pando & Flop boombladtekeningen te maken. Wie denk jij dat de mooiste tekening maakt?
Ook zie je de prachtige poppenkastvoorstelling van Bing & Sula. Zien we daar nou een Bijtosaurus?! Als die maar niet gaat brullen!
In de speciale kerstverhalen stellen we je voor aan Nicky. Nicky is het superschattige neefje van Sula, en samen met Bing gaan we cadeautjes open maken. Wat zou Bing krijgen? Bing wil heel graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar dan moet het wel gaan sneeuwen... Bing en zijn vriendjes hebben heel veel zin in kerst, jij ook?

Productiemaatschappij: Acamar Films

Cast & Regisseur