compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Black Panther: Wakanda Forever 3D

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Black Panther: Wakanda Forever 3D

Black Panther: Wakanda Forever 3D filmstill

Black Panther: Wakanda Forever 3D filmstill

Delen op facebook
Black Panther: Wakanda Forever 3D
Nederlandse première: 9-11-2022
Verenigde Staten, 2022, 161 min,

In Black Panther: Wakanda Forever vechten koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje om het koninkrijk Wakanda te beschermen van wereldmachten na de dood van koning T'Challa.

Black Panther: Wakanda Forever 3D trailer

Trailer van Black Panther: Wakanda Forever 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Black Panther: Wakanda Forever 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/wyjqGq4wEMQ/hqdefault.jpg2022-11-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Black Panther: Wakanda Forever 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Black Panther: Wakanda Forever 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Black Panther: Wakanda Forever 3D zien? Koop of huur de film hier:De mensen van Wakanda vechten om hun huis te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten terwijl ze rouwen om de dood van koning T'Challa.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. In de film wordt Namor geïntroduceerd, Koning van een onderzeese natie. Hij wordt gespeeld door Tenoch Huerta. Ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli schitteren in de film.

Productiemaatschappij: Marvel Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Black Panther: Wakanda Forever...