compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Black Panther: Wakanda Forever

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever filmstill

Black Panther: Wakanda Forever filmstill

Delen op facebook
Black Panther: Wakanda Forever
Nederlandse première: 9-11-2022
Verenigde Staten, 2022, 161 min,

In Black Panther: Wakanda Forever vechten koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje om het koninkrijk Wakanda te beschermen van wereldmachten na de dood van koning T'Challa.

Black Panther: Wakanda Forever trailer

Trailer van Black Panther: Wakanda ForeverBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Black Panther: Wakanda Foreverhttps://i1.ytimg.com/vi/wyjqGq4wEMQ/hqdefault.jpg2022-08-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Black Panther: Wakanda Forever - Bioscopen, Tijden & Tickets

Black Panther: Wakanda Forever in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. In de film wordt Namor geïntroduceerd, Koning van een onderzeese natie. Hij wordt gespeeld door Tenoch Huerta. Ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli schitteren in de film.

Productiemaatschappij: Marvel Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur