compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Black Panther: Wakanda Forever

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever filmstill

Black Panther: Wakanda Forever filmstill

Delen op facebook
Black Panther: Wakanda Forever
Nederlandse première: 9-11-2022
Verenigde Staten, 2022, 161 min,

In Black Panther: Wakanda Forever vechten koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje om het koninkrijk Wakanda te beschermen van wereldmachten na de dood van koning T'Challa.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Black Panther: Wakanda Forever trailer

Trailer van Black Panther: Wakanda ForeverBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Black Panther: Wakanda Foreverhttps://i1.ytimg.com/vi/wyjqGq4wEMQ/hqdefault.jpg2022-08-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Black Panther: Wakanda Forever - Bioscopen, Tijden & Tickets

Black Panther: Wakanda Forever in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Black Panther: Wakanda Forever zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

De mensen van Wakanda vechten om hun huis te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten terwijl ze rouwen om de dood van koning T'Challa.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning TChalla om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. In de film wordt Namor gentroduceerd, Koning van een onderzeese natie. Hij wordt gespeeld door Tenoch Huerta. Ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli schitteren in de film.

Productiemaatschappij: Marvel Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Black Panther: Wakanda Forever