compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Bob's Burgers

Pitch

Bob’s Burgers is een geanimeerde muzikale komediefilm, met mysterieuze en avontuurlijke elementen. De is gebaseerd op de langlopende, met een Emmy bekroonde gelijknamige serie. Het verhaal begint bij een gescheurde waterleiding, die recht voor Bob’s Burgers een enorm zinkgat creëert en de ingang van het restaurant voor onbepaalde tijd blokkeert...
Delen op facebook
Bob's Burgers
Nederlandse première: 25-5-2022
Verenigde Staten, 2020,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bob's Burgers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bob's Burgers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Bob’s Burgers is een geanimeerde muzikale komediefilm, met mysterieuze en avontuurlijke elementen. De is gebaseerd op de langlopende, met een Emmy bekroonde gelijknamige serie. Het verhaal begint bij een gescheurde waterleiding, die recht voor Bob’s Burgers een enorm zinkgat creëert en de ingang van het restaurant voor onbepaalde tijd blokkeert. Hiermee zijn de plannen van de Belchers voor een succesvolle zomer volledig verpest. Terwijl Bob en Linda worstelen om het bedrijf overeind te houden, proberen de kinderen een mysterie op te lossen dat het restaurant zou kunnen redden. Naarmate de gevaren toenemen, helpen deze underdogs elkaar hoop te vinden en strijden ze om weer achter de toonbank terecht te komen, waar ze thuishoren.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox Film Corporation, Fox Animation Studios, Fox Family Films, Wilo Productions

Cast & Regisseur

Kristen Schaal

Louise Belcher
Eugene Mirman

Gene Belcher
John Roberts

Linda Belcher
H. Jon Benjamin

Bob Belcher
Dan Mintz

Tina Belcher