compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 1-12 t/m 7-12
Film van de week!
MENU

Boiling Point

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Boiling Point

Jason Flemyng (Alastair Skye), Stephen Graham (Andy Jones) en Hester Ruoff (Kelly)

Jason Flemyng (Alastair Skye), Stephen Graham (Andy Jones) en Hester Ruoff (Kelly)

Delen op facebook
Boiling Point
Nederlandse première: 6-10-2022
Verenigd Koninkrijk, 2021, 95 min,

In Boiling Point probeert chef-kok Andy Jones in zijn populaire Londense restaurant een balans te vinden tussen uitdaging op zijn werk en in zijn privéleven. Notabene op de drukste dag komt de Voedsel- en Warenautoriteit controleren.

Bekijk bij:

Boiling Point trailer en bijzonderheden

De bedoeling was om opnames te maken van 8 momenten, maar vanwege de oprukkende COVID-epidemie werden de momenten gehalveerd: de film bestaat uit een lange opname.

Trailer van Boiling PointBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Boiling Pointhttps://i1.ytimg.com/vi/9BA2td4mfkM/hqdefault.jpg2022-08-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Phil Barantini regisserde eerder Villain (2020).
Stephen Graham speelde eerder in Venom: Let There Be Carnage (2021), The Irishman (2019) en Film Stars Don't Die in Liverpool (2017).
Vinette Robinson was eerder te zien in Frankie (2019) en Morgan (2016).
De film heeft geen verbintenissen met de eerdere actifilms Boiling Point (1990) en Boiling Point (1993).

Boiling Point - Bioscopen, Tijden & Tickets

Boiling Point in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Chef-kok Andy probeert zijn Londense restaurant ondanks alle tegenslag draaiende te houden op de drukste dag van het jaar.

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen.
Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

Productiemaatschappij: Alpine Films (in association with), Ascendant Films, Bro, Burton Fox Films, Insight Media Fund (in association with), Matriarch Productions (in association with), Three Little Birds Pictures (in association with), Urban Way Productions (co-production), White Hot Productions (in association with)

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur