compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Boonie Bears: Redden de aarde!

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Boonie Bears: Redden de aarde!

Boonie Bears: Redden de aarde! filmstill

Boonie Bears: Redden de aarde! filmstill

Delen op facebook
Boonie Bears: Redden de aarde!
Nederlandse première: 24-1-2024
93 min,

In Boonie Bears: Redden de aarde! landt een onbekend object uit de ruimte op aarde. Bramble krijgt ineens nieuwe vaardigheden en buitenaardse hulp van een buitenaardse poes Avi.

Bekijk bij:

Boonie Bears: Redden de aarde! trailer

Trailer van Boonie Bears: Redden de aarde!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Boonie Bears: Redden de aarde!https://i1.ytimg.com/vi/03SwBp5SYfs/hqdefault.jpg2023-01-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Boonie Bears: Redden de aarde! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Boonie Bears: Redden de aarde! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Welkom in Wild Land, waar gasten armbanden kunnen gebruiken om in allerlei dieren te veranderen. Vick, een hopeloze gids, komt erachter dat Wild Land een wedstrijd heeft met een prijs van een miljoen euro en besluit deel te nemen. Samen met Bramble de beer en een mysterieuze man genaamd Leon werken ze samen om de grote wedstrijd te winnen. Alleen lijkt de eigenaar van het park Tom Parks een dubbele agenda te hebben. Terwijl gasten transformeren in gemuteerde dieren, blijkt dat dit niet zonder gevaar is. Lukt het Vick, Bramble en Leon om alle parkgasten te redden of blijven ze voor altijd wild? Laat de dieren maar los!