compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Böse Zellen

Böse Zellen

***1/20
Waardering: 3.5/5

Free Radicals

drama, romantiek

Pitch van Böse Zellen
Slimme en vernuftige film waarin een reeks uiteenlopende personen wordt achtervolgd door het noodlot. Of: hoe grote thema's verraderlijk luchtig gebracht kunnen worden.
Delen op facebook
Böse Zellen
Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, 2003, 120 min,
bijzonderheden over Böse Zellen
'Böse Zellen' is niet vrij van ambities. Niet alleen zijn de diverse verhaallijnen ingenieus met elkaar vervlochten en is er in de dramatisering naar een bijzondere afstandelijkheid gezocht, ook zijn er op een wonderlijk lichte manier filosofische en zelfs bovennatuurlijke thema's in de film verwerkt. De bekende theorie dat iedere kleine gebeurtenis een keten van andere gebeurtenissen op gang kan brengen die veel verder en veel later een noodlottige uitwerking kunnen krijgen (een enkele vleugelslag van een vlinder hier kan een orkaan veroorzaken in China) wordt op een lichte manier gebracht. (Zie ook: The Butterfly Effect).
Aanloop van Böse Zellen
Barbara Albert regisseerde ook "Nordrand".
BioscoopAgenda van Böse Zellen

Böse Zellen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Böse Zellen zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 17 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Slimme en vernuftige film uit Oostenrijk waarin een reeks uiteenlopende personen wordt achtervolgd door het noodlot. Of: hoe grote thema's verraderlijk luchtig gebracht kunnen worden. Van de maakster van 'Nordrand'.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen