compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL)

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL)

Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL) filmstill

Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL) filmstill

Delen op facebook
Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL)
Nederlandse première: 27-9-2018
2018, 60 min,

Brandweerman Sam wordt gefilmd tijdens één van zijn heldendaden. Een Hollywood-regisseur ontdekt het filmpje online en wil Sam in zijn nieuwe film. Maar Sams tegenspeler is jaloers.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL) trailer en bijzonderheden

Deze film introduceert twee nieuwe personages Don Bloomburg en Flex Dexter. Naar verluidt is de film grotendeels in de VS gemaakt en gaat de film als eerste in Nederland in première. De film is aangekondigd voor een première aan het einde van 2018 in het VK en de VS, met als titel "Fireman Sam Hollywood Hero". Ondanks de roep van de Londense brandweer om de serie te herdopen naar de sekseneutrale naam Firefighter Sam.

Trailer van Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL)https://i1.ytimg.com/vi/HRcEYPwldyc/hqdefault.jpg2018-08-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gary Andrews heeft ook Fireman Sam: Alien Alert! The Movie (2016) en Fireman Sam: Heroes of the Storm (2014) geregisseerd.

Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL) in de bioscoop

Wil je Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Brandweerman Sam wordt gefilmd tijdens één van zijn heldendaden. Een Hollywood-regisseur ontdekt het filmpje online en wil Sam in zijn nieuwe film. Maar Sams tegenspeler is jaloers.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken.
Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?

Cast & Regisseur