compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL)

Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL)

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

animatie

Pitch van Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL)
Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL) filmstill
Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL) filmstill
Delen op facebook
Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL)
Nederlandse première: 26-7-2017
Groot-Brittannië, 2016, 60 min,
Norbert heeft een vliegende schotel gezien en algauw is iedereen in Piekepolder op zoek naar UFO's. Zo ook Brandweerman Sam, die zijn zoektocht moet staken om Norbert en een stel kinderen uit een ravijn te halen. Er gebeuren steeds vreemdere dingen in het stadje.
trailer en bijzonderheden over Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL)
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige populaire TV-serie. Brandweerman Sam is ook regelmatig in het theater te vinden.
Aanloop van Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL)
Deze film is geregisseerd door Gary Andrews die ook vele afleveringen van de TV-serie heeft gemaakt.
BioscoopAgenda van Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL)

Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Brandweerman Sam : UFO Alarm (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Norbert heeft een vliegende schotel gezien en algauw is iedereen in Piekepolder op zoek naar UFO's. Zo ook Brandweerman Sam. Er gebeuren steeds vreemdere dingen in het stadje. Gebaseerd op de TV-serie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo's zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo's, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn...