compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Brugklas - de tijd van m'n leven

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Brugklas - de tijd van m'n leven

Delen op facebook
Brugklas - de tijd van m'n leven
Nederlandse première: 7-2-2019
Nederland, 2019, 85 min,

Wanneer een video van Nola verspreid wordt, waarin te zien is hoe ze gedumpt wordt door haar vriendje, komt ze in de problemen. De populaire Jenna maakt hier dankbaar gebruik van.

Bekijk bij:

Brugklas - de tijd van m'n leven trailer en bijzonderheden

Nola - Sterre van Woudenberg
Jesse - Vincent Visser
Fenna - Stefania Liberakakis
Boy - Julian Moon Snijder

Geproduceerd door Tuvalu Media (producent van onder andere Maestro en Ali B op Volle Toeren) en realiseert hiermee haar eerste speelfilm.
De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution (‘Fashion Chicks’, ‘De Film van Dylan Haegens’, ‘First Kiss’ welke nu in productie is).

Trailer van Brugklas - de tijd van m'n levenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Brugklas - de tijd van m'n levenhttps://i1.ytimg.com/vi/-zJQmUOBuiQ/hqdefault.jpg2019-01-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Brugklas - de tijd van m'n leven - Bioscopen, Tijden & Tickets

Brugklas - de tijd van m'n leven in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Brugklas - de tijd van m'n leven zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer een video van Nola verspreid wordt, waarin te zien is hoe ze gedumpt wordt door haar vriendje, komt ze in de problemenMeer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Productiemaatschappij: Tuvalu Media

Nieuws over Brugklas - de tijd van m'n lev..