compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Buena Vista Social Club: Adios

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDiscriminatie

Pitch van Buena Vista Social Club: Adios

Buena Vista Social Club: Adios filmstill

Buena Vista Social Club: Adios filmstill

Delen op facebook
Buena Vista Social Club: Adios
Nederlandse première: 29-6-2017
Cuba, Verenigde Staten, 2017, 111 min,

De leden van Buena Vista Social Club kijken terug op 1997, toen de hele wereld kennis maakte met hun bijzondere muziek: de Son. De overgebleven vertellen hun verhalen met evenveel passie als al die jaren geleden.

Buena Vista Social Club: Adios trailer en bijzonderheden

De band Buena Vista Social Club bestaat nog steeds al zijn er enkele leden overleden. Deze zijn vervangen door ietwat jongere muzikanten.

Trailer van Buena Vista Social Club: AdiosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Buena Vista Social Club: Adioshttps://i1.ytimg.com/vi/8K52DNlt7rk/hqdefault.jpg2017-05-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De eerste film over Buena Vista Social Club werd gemaakt door Wim Wenders. Deze nieuwe film wordt geregisseerd door Lucy Walker. Zij is 1998 actief als regisseur.

Buena Vista Social Club: Adios - Bioscopen, Tijden & Tickets

Buena Vista Social Club: Adios in de bioscoop

Wil je Buena Vista Social Club: Adios zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De leden van Buena Vista Social Club kijken terug op 1997, toen de hele wereld kennis maakte met hun bijzondere muziek: de Son. De overgebleven vertellen hun verhalen met evenveel passie als al die jaren geleden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de documentaire Buena Vista Social Club: Adios kijken de bandleden terug op de bijzondere jaren en vertellen ze hun persoonlijke verhalen waar nog altijd de passie vanaf spat.

Spaanse en Afrikaanse invloeden gecombineerd met een flinke dosis Cubaanse passie... wie de klanken van de Buena Vista Social Club hoort, zal ook vandaag de dag niet lang stil kunnen zitten. In 1997 lieten de muzikanten van de Buena Vista Social Club de wereld kennis maken met de levendige Cubaanse cultuur en de Son-muziek door middel van hun toegejuichte gelijknamige album. De Buena Vista Social Club, waarvan de bandleden destijds allemaal ruim op leeftijd waren, scoorde wereldwijde hits en tourde de hele wereld over. In de documentaire Buena Vista Social Club: Adios kijken de bandleden terug op de bijzondere jaren en vertellen ze hun persoonlijke verhalen waar nog altijd de passie vanaf spat. Gecombineerd met de beelden van toen zorgt dit voor een bijzondere, muzikale bioscoopervaring. Laat de zomer maar beginnen!

Productiemaatschappij: Blink TV, Bro, Convergent Media, SmithDehn

Cast & Regisseur

Nieuws over Buena Vista Social Club: Adios