Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 22-2 t/m 28-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Buurman en Buurman bouwen een huis

Buurman en Buurman bouwen een huis

Voor alle leeftijden

Pitch van Buurman en Buurman bouwen een huis
De twee klunzige buurmannen proberen een keuken te verbouwen, met weinig succes. Wel krijgen ze het voor elkaar de badkamer volledig in puin te leggen.
Buurman en Buurman bouwen een huis
Nederlandse première: 26-4-2018
Tsjechië, 57 min,
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Buurman en Buurman bouwen een huis
Nederland is het enige land waarin de buurmannen spreken. In andere landen is dit niet het geval, behalve dat ze 'A je to!' roepen ('En dat is het!') als het probleem is opgelost.
Aanloop van Buurman en Buurman bouwen een huis
De Tsjechische regisseur Marek Benes heeft in de jaren negentig verschillende afleveringen van Buurman en Buurman geschreven.
BioscoopAgenda van Buurman en Buurman bouwen een huis

Buurman en Buurman bouwen een huis in de bioscoop

Synopsis distributeur
Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!