compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

Buurman & Buurman winterpret! (NL)

Voor alle leeftijden

Pitch van Buurman & Buurman winterpret! (NL)

Buurman & Buurman winterpret! (NL) filmstill

Buurman & Buurman winterpret! (NL) filmstill

Delen op facebook
Buurman & Buurman winterpret! (NL)
Nederlandse première: 6-12-2018
Tsjechië, 2018, 60 min,

De twee onhandige buurmannen vieren samen kerst. Ze doen van alles wat bij kerst en winter hoort, zoals een sneeuwpop bouwen, kerstkoekjes bakken en cadeau's geven. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot en ze brengen de feestdagen door op hun eigen klunzige manier.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Buurman & Buurman winterpret! (NL) trailer en bijzonderheden

Dit is de tweede Buurman & Buurman film die dit jaar uitkomt. Buurman & Buurman: Hebben een nieuw huis kwam uit in april 2018.

Trailer van Buurman & Buurman winterpret! (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Buurman & Buurman winterpret! (NL)https://i1.ytimg.com/vi/7-Q5-LyO2_0/hqdefault.jpg2018-10-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Marek Benes maakte ook de vorige Buurman & Buurman film en Buurman & Buurman - Al 40 jaar beste vrienden! uit 2016. Hij regisseerde ook afleveringen van de tv-serie.

Buurman & Buurman winterpret! (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Buurman & Buurman winterpret! (NL) in de bioscoop

Synopsis distributeur

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Productiemaatschappij: Just Film Distribution, Patmat Film

Cast & Regisseur