compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

C’est la vie!

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van C’est la vie!

Delen op facebook
C’est la vie!
Nederlandse première: 16-11-2017
België, Canada, Frankrijk, 2017, 115 min,

Max is een ervaren cateraar en heeft al tallozen bruiloften en feesten georganiseerd. De bruiloft van Pierre en Helena is dan ook tot in de puntjes geregeld. Maar dan volgen er een paar tegenslagen en moet Max met zijn personeel er alles aan doen om de dure bruiloft te laten slagen.

Bekijk bij:

NETFLIX

C’est la vie! trailer en bijzonderheden

Het originele franse titel van de film 'Le sens de la fête' (De zin van het feest) is voor internationale distributie veranderd in 'C'est la vie!', wat in heel veel landen een bekende uitdrukking is.

De film is gesitueerd in een 17e-eeuws paleis, de meeste scènes vinden plaats in de werkruimtes.

Trailer van C’est la vie!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film C’est la vie!https://i1.ytimg.com/vi/52qYUDSPmbQ/hqdefault.jpg2017-09-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de nieuwe film van regisseursduo Olivier Nakache en Eric Toledano, bekend van de films Intouchables en Samba.

C’est la vie! - Bioscopen, Tijden & Tickets

C’est la vie! in de bioscoop

Synopsis distributeur

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Productiemaatschappij: Canal+, Ciné+, Compagnie Cinématographique, La, Gaumont, Main Journey, Panache Productions, Quad Productions, Ten Films, TF1, TF1 Films Production