compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

C'mon C'mon

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van C'mon C'mon

Joaquin Phoenix (Johnny) en Gaby Hoffmann (Viv)

Joaquin Phoenix (Johnny) en Gaby Hoffmann (Viv)

Delen op facebook
C'mon C'mon
Nederlandse première: 31-3-2022
Verenigde Staten, 2021, 108 min,

In C'mon C'mon wordt Johnny - een radiojournalist die met zachte stem door het land reist om kinderen te interviewen over hun leefwereld - ineens opgezadeld met de zorg voor zijn jonge neefje Jesse. De energieke Jesse brengt een nieuw perspectief.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

C'mon C'mon trailer en bijzonderheden

Toen Mills het script aan het afronden was, had hij moeite om de toon van de film te bepalen, moet hij grappig zijn of niet? Zijn kind, destijds zeven jaar oud, kwam met de zin: 'Wees grappig, wanneer je kunt'.

Trailer van C'mon C'monBekijk de trailer en de beste filmstills van de film C'mon C'monhttps://i1.ytimg.com/vi/tTewPp9NfxU/hqdefault.jpg2021-10-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste filmrol van Joaquin Phoenix sinds Joker.
Regisseur Mike Mills maakte eerder 20th Century Women (2016), Beginners (2010) en Beautiful Losers (2008).

C'mon C'mon - Bioscopen, Tijden & Tickets

C'mon C'mon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je C'mon C'mon zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Als zijn zus hem vraagt om voor haar zoon te zorgen, gaat een radiojournalist samen met zijn energieke neefje op reis door het land om hem het leven buiten Los Angeles te laten zien.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het leven van radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) is vrij onbezorgd, tot zijn zus Viv hem vraagt op haar 9-jarig zoontje Jesse te passen, terwijl zij voor diens vader moet zorgen. Wanneer Johnny zijn neefje onder zijn vleugels neemt tijdens een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontpopt Johnny zich tot een ware surrogaatvader, met alle angsten en verwondering die met het vaderschap gepaard gaan, en ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee. Joaquin Phoenix keert terug in zijn eerste filmrol sinds ‘Joker’ in dit in prachtig zwart-wit geschoten drama. Regisseur Mike Mills (20th Century Women, Beginners) brengt met zijn derde film een tedere ode aan de generatie van de toekomst, en diegenen die hen opvoeden."

Productiemaatschappij: A24, Be Funny When You Can

Cast & Regisseur