compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Candy (2005)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Candy (2005)

Still: Candy

Still: Candy

Delen op facebook
Candy (2005)
Nederlandse première: 15-12-2022
Australië, 2005, 82 min,

Een dichter wordt verliefd op een kunststudente die meedoet met zijn boheemse levensstijl en zijn heroïnegebruik. Door hun verslaving aan elkaar en aan de drug schommelt hun verhouding tussen wanhoop, zelf-destructie en onwerkelijkheid.

Candy (2005) trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor een Gouden Beer op het International Filmfestival in Berlijn 2006.

Trailer van Candy (2005)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Candy (2005)https://i1.ytimg.com/vi/9AzsmcHBgx0/hqdefault.jpg2022-11-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Neil Armfield regisseerde eerder "Twelfth Night" (1987) en "The Castanet Club" (1990).

Recensies van Candy (2005)

Candy (2005) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Candy (2005) in de bioscoop

Wil je Candy (2005) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een dichter wordt verliefd op een kunststudente die meedoet met zijn boheemse levensstijl en zijn heroïnegebruik. Door hun verslaving aan elkaar en aan de drug schommelt hun verhouding tussen wanhoop, zelf-destructie en onwerkelijkheid.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Candy is een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

Wereldberoemd saxofonist Candy Dulfer heeft een hechte band met haar ouders. Haar vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist, en moeder Inge hebben zowel op muzikaal als zakelijk gebied altijd een grote rol gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd. Maar als de pandemie uitbreekt en ze niet meer kan optreden, moet Candy vechten om haar hoofd boven water te houden. Ze maakt zich zorgen om haar kwetsbare ouders, die op leeftijd geraken, en zal bovendien de Dulfer naam door ongewenste kinderloosheid niet kunnen doorgeven. Candy gaat echter niet bij de pakken neer zitten en gaat naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden om maar muziek te blijven maken en aan een nieuw album te werken. Candy is een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

Cast & Regisseur