compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Careless Reef

Voor alle leeftijden

Pitch

Een roadmovie onder water die de bezoeker meeneemt op een avontuurlijke tocht door onbekend gebied. De stilte, de niet door mensen aangeraakte natuur en het 'gewichtloze' leven van de vissen, spelen de hoofdrol in een wereld die zich - vanwege het zicht - vaak niet verder dan 50 meter rondom uitstrekt. Niet de kleurige koraalvissen spelen de hoofdrol, maar het spectaculaire onderwaterlandschap van de Rode Zee.
Delen op facebook
Careless Reef
Nederland, 2003,

bijzonderheden

Umm Gammar, Gabul Kebir, Abu Dabab, Habili Abu Galawa, Fanous, Fanadir en Carless Reef zijn de plekken waar gefilmd werd.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gerard Holthuis maakt films over landschappen op deze planeet. Niet gehinderd door politieke correctheid en bemoeienis van de milieu lobby baseert hij zijn films en installaties op eigen waarneming en fascinatie. In "Hong Kong" laat hij de schoonheid zien van landende Jumbo-Jets in het midden van de stad, "City at Night" is een thriller die zich afspeelt in de grachten van Den Haag en "The West" maakt een reis door het westen van Amerika waarin het oerlandschap centraal staat.

Cast & Regisseur