compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Coco 3D (NL)

Coco 3D (NL)

****1/2
Waardering: 4.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie, musical, mysterie

Pitch van Coco 3D (NL)
Coco 3D (NL) filmstill
Coco 3D (NL) filmstill
Delen op facebook
Coco 3D (NL)
Nederlandse première: 29-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 126 min,
Coco wil dolgraag muziek maken maar mag dit niet van zijn familie. Tijdens zijn zoektocht naar de reden hiervan, komt hij - op de Mexicaanse Dag van de Doden - terecht in het Land van de Doden. Daar begint het avontuur pas echt.
trailer en bijzonderheden over Coco 3D (NL)
De film brak het record voor de langste productie van een Pixar-film: het duurde van 2011 tot en met 2017 om de film te maken.
Aanloop van Coco 3D (NL)
Regisseur Lee Unkrich, die deze film samen regisseerde met Adrian Molina, maakte eerder Toy Story 3 en deelde de regie van Finding Nemo en Toy Story 2.
BioscoopAgenda van Coco 3D (NL)

Coco 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Coco 3D (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 39 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Coco wil dolgraag muziek maken maar mag dit niet van zijn familie. Hij wil weten waarom dit zo is. Op zijn zoektocht komt hij terecht in het Land van de Doden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.
Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3). Disney•Pixar’s Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.
Voor de vertoning van Coco zit de korte film 'Olaf’s Frozen Adventure’. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.