compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Coco 3D (NL)

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Coco 3D (NL)

Coco 3D (NL) filmstill

Coco 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Coco 3D (NL)
Nederlandse première: 29-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 126 min,

Coco wil dolgraag muziek maken maar mag dit niet van zijn familie. Tijdens zijn zoektocht naar de reden hiervan, komt hij - op de Mexicaanse Dag van de Doden - terecht in het Land van de Doden. Daar begint het avontuur pas echt.

Coco 3D (NL) trailer en bijzonderheden

De film brak het record voor de langste productie van een Pixar-film: het duurde van 2011 tot en met 2017 om de film te maken.

Trailer van Coco 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Coco 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/jYmhVKZDHeI/hqdefault.jpg2017-11-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Lee Unkrich, die deze film samen regisseerde met Adrian Molina, maakte eerder Toy Story 3 en deelde de regie van Finding Nemo en Toy Story 2.

Coco 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Coco 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.
Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3). Disney•Pixar’s Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.
Voor de vertoning van Coco zit de korte film 'Olaf’s Frozen Adventure’. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.

Productiemaatschappij: Cinecolor Films, Forum Hungary, Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Japan, Walt Disney Studios Motion Pictures

Cast & Regisseur