compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Coldplay: A Head Full of Dreams

Coldplay: A Head Full of Dreams

documentaire

Pitch van Coldplay: A Head Full of Dreams
Het verhaal van een kleine band die enkel achterzaaltjes in Camden kunnen vullen en uitgroeit tot één van de weinige bands in de wereld die in luttele seconden een stadium met fans vult.
Delen op facebook
Coldplay: A Head Full of Dreams
Groot-Brittannië, 2018, 115 min,
trailer en bijzonderheden over Coldplay: A Head Full of Dreams
De films is enkel te zien op 14 november 2018.

In de film wordt het verhaal verteld van Coldplay aan de hand van beelden van live optredens en backstage-beelden van de wereldwijde tour A Head Full of Dreams, naast onbekend archief materiaal geschoten over een periode van 20 jaar.
Regisseur Mat Whitecross ontmoette de bandleden op de universiteit, toen ze nog de band moesten formeren. Van de eerste repetitie in een kleine studentenkamer tot het laatste optreden in de concertreeks die ruim vijf miljoen mensen bezochten.
Aanloop van Coldplay: A Head Full of Dreams
De film Muse Drones World Tour (2018) van de Nederlandse regisseur Hans-Peter Velthoven was ook al enkel te zien op 12-07-2018.
Regisseur Mat Whitecross maakte eerder Oasis: Supersonic (2016), Ashes (2012), Sex & Drugs & Rock & Roll (2010) en The Road to Guantánamo (2006). Eerder werd ook de Coldplay's Mylo Xyloto tour verfilmd Coldplay Live 2012 en eenmalig in de bioscoop vertoond.
BioscoopAgenda van Coldplay: A Head Full of Dreams

Coldplay: A Head Full of Dreams in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Coldplay: A Head Full of Dreams zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 9 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het verhaal van een kleine band die uitgroeit tot één van de weinig bands in de wereld die in luttele seconden een stadium met fans vult.



Meer films op DVD / BR

DVD algemeen