compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Coldplay: A Head Full of Dreams

Pitch

Het verhaal van een kleine band die enkel achterzaaltjes in Camden kunnen vullen en uitgroeit tot één van de weinige bands in de wereld die in luttele seconden een stadium met fans vult.
Delen op facebook
Coldplay: A Head Full of Dreams
Verenigd Koninkrijk, 2018, 115 min,

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Coldplay: A Head Full of Dreams trailer en bijzonderheden

De films is enkel te zien op 14 november 2018.

In de film wordt het verhaal verteld van Coldplay aan de hand van beelden van live optredens en backstage-beelden van de wereldwijde tour A Head Full of Dreams, naast onbekend archief materiaal geschoten over een periode van 20 jaar.
Regisseur Mat Whitecross ontmoette de bandleden op de universiteit, toen ze nog de band moesten formeren. Van de eerste repetitie in een kleine studentenkamer tot het laatste optreden in de concertreeks die ruim vijf miljoen mensen bezochten.

Trailer van Coldplay: A Head Full of DreamsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Coldplay: A Head Full of Dreamshttps://i1.ytimg.com/vi/Lhzu6bQxFo4/hqdefault.jpg2018-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film Muse Drones World Tour (2018) van de Nederlandse regisseur Hans-Peter Velthoven was ook al enkel te zien op 12-07-2018.
Regisseur Mat Whitecross maakte eerder Oasis: Supersonic (2016), Ashes (2012), Sex & Drugs & Rock & Roll (2010) en The Road to Guantánamo (2006). Eerder werd ook de Coldplay's Mylo Xyloto tour verfilmd Coldplay Live 2012 en eenmalig in de bioscoop vertoond.

Coldplay: A Head Full of Dreams - Bioscopen, Tijden & Tickets

Coldplay: A Head Full of Dreams in de bioscoop

Wil je Coldplay: A Head Full of Dreams zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Het verhaal van een kleine band die uitgroeit tot één van de weinig bands in de wereld die in luttele seconden een stadium met fans vult.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Mint Pictures, My Accomplice

Cast & Regisseur

Nieuws over Coldplay: A Head Full of Dream..