compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Como Nossos Pais

Como Nossos Pais

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van Como Nossos Pais
Delen op facebook
Como Nossos Pais
Nederlandse première: 27-7-2017
Brazilië, 2017, 105 min,
Rosa is een kind van idealistische ouders en zelf ouder van twee meisjes. Ze zit gevangen tussen de verwachtingen van deze twee generaties. Als haar moeder een schokkende onthulling doet, herpakt ze de regie over haar eigen leven.
Como Nossos Pais trailer en bijzonderheden
In de film wordt met enige regelmatig gerefereerd aan het toneelstuk Een poppenhuis van Henrik Ibsen.
Aanloop
Hoofdrolspeler Maria Ribeiro was eerder te zien in Tropa de Elite.
Como Nossos Pais - Bioscopen, Tijden & Tickets

Como Nossos Pais in de bioscoop

Wil je Como Nossos Pais zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Rosa is een kind van idealistische ouders en zelf ouder van twee meisjes. Ze zit gevangen tussen de verwachtingen van deze twee generaties. Als haar moeder een schokkende onthulling doet, herpakt ze de regie over haar eigen leven.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Just Like Our Parents is een fijnzinnig en intrigerend familieportret van regisseur Laís Bodanzky, met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro.

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakken. Just Like Our Parents is een fijnzinnig en intrigerend familieportret van regisseur Laís Bodanzky, met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het filmfestival van Berlijn.