compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Conejo en la luna

***1/20
Waardering: 3.3/5

Rabbit on the Moon

Pitch

Julie Mile is een jonge Engelse vrouw die in Mexico City woont met haar echtgenoot Antonio Santos en hun vier maanden oude dochtertje. Maar dan valt hun rustige leventje in nog geen twee etmalen volledig in duigen. Antonio wordt, als gevolg van een sociale connectie, beschuldigd van een politieke moord, en de autoriteiten kidnappen Julie en haar baby met als doel losgeld te krijgen.
Delen op facebook
Conejo en la luna
Groot-Brittannië, Mexico, 2004, 112 min,

bijzonderheden

De film werd driemaal genomineerd voor een Zilveren Ariel (de filmprijs in Mexico). Alleen in de categorie beste mannelijke bijrol werd gewonnen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Nog toen hij aan de Centro de Capacitación Cinematográfica studeerde, produceerde Jorge Ramírez Suárez zijn eerste film: "La Mujer de Benjamín" (1991), geregisseerd door Carlos Carrera. Na de kortfilms "El tunel de la ciencia", "Pablo y el video" en "No quiero discutir" regisseerde hij zijn eigen eerste lange speelfilm: "Morena" (1995).

Conejo en la luna - Bioscopen, Tijden & Tickets

Conejo en la luna in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Conejo en la luna zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Julie Mile is een jonge Engelse vrouw die in Mexico City woont met haar echtgenoot Antonio Santos en hun vier maanden oude dochtertje. Maar dan valt hun rustige leventje in nog geen twee etmalen volledig in duigen. Antonio wordt, als gevolg van een sociale connectie, beschuldigd van een politieke moord, en de autoriteiten kidnappen Julie en haar baby met als doel losgeld te krijgen.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Cast & Regisseur