compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL)

Pitch van Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL)

Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL) filmstill

Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL) filmstill

Delen op facebook
Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL)

Connected: De Mitchells tegen de Machines van Sony Pictures Animation is een nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie), over de strijd van een alledaagse familie die hun band probeert te versterken, terwijl technologie de wereld overneemt.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL) trailer

Trailer van Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL)https://i1.ytimg.com/vi/yUgGT_lZ01g/hqdefault.jpg2020-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Connected: De Mitchells tegen de Machines van Sony Pictures Animation is een nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie), over de strijd van een alledaagse familie die hun band probeert te versterken, terwijl technologie de wereld overneemt. Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell (aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen. Deze echte ‘family man’ heeft intussen al geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Rick neemt Katie, haar broertje Aaron, hun over-optimistische moeder en de vrolijke mopshond Monchi mee op roadtrip. Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten waar mensen zo verslingerd aan zijn - van telefoons tot aan een nieuwe serie robots - in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden!

Productiemaatschappij: Lord Miller, Sony Pictures Animation

Cast & Regisseur

Jeff Rowe

Regisseur
Connected: De Mitchells tegen de Machines (NL) poster