compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Copenhagen

TV-film

Pitch

De televisiebewerking van Michael Frayns beroemde toneelstuk over de ontmoeting tussen de natuurkundigen Niels Bohr en Werner Heisenberg in 1941 in Kopenhagen. De jonge Heisenberg (Daniel Craig) leidde het Duitse onderzoek naar kernsplitsing, de half-joodse Deen Niels Bohr (Stephen Rea) was de grand old man van de natuurkunde, maar behoorde tot het geallieerde kamp. Wat er in werkelijkheid tussen Heisenberg en Bohr is voorgevallen blijft een raadsel. En ook wat Heisenbergs rol was binnen het Derde Rijk is niet te achterhalen.
Delen op facebook
Copenhagen
Verenigd Koninkrijk, 2002,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Copenhagen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Copenhagen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Copenhagen zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De televisiebewerking van Michael Frayns beroemde toneelstuk over de ontmoeting tussen de natuurkundigen Niels Bohr en Werner Heisenberg in 1941 in Kopenhagen. De jonge Heisenberg (Daniel Craig) leidde het Duitse onderzoek naar kernsplitsing, de half-joodse Deen Niels Bohr (Stephen Rea) was de grand old man van de natuurkunde, maar behoorde tot het geallieerde kamp. Wat er in werkelijkheid tussen Heisenberg en Bohr is voorgevallen blijft een raadsel. En ook wat Heisenbergs rol was binnen het Derde Rijk is niet te achterhalen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Daniel Craig

Werner Heisenberg
Stephen Rea

Niels Bohr
Francesca Annis

Margrethe Bohr
Howard Davies

Regisseur
Copenhagen poster