compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Creed II

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Creed II

Michael B. Jordan (Adonis Johnson) en Sylvester Stallone (Rocky Balboa)

Michael B. Jordan (Adonis Johnson) en Sylvester Stallone (Rocky Balboa)

Delen op facebook
Creed II
Nederlandse première: 10-1-2019
Verenigde Staten, 2018, 130 min,

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) is wereldkampioen zwaargewicht in de bokswereld met de hulp van zijn mentor Rocky Balboa (Sylvester Stallone). Adonis verslaat zijn rivaal Ivan Drago, de moordenaar van zijn vader Apollo, maar verliest zijn motivatie om te boksen. Zijn familie en Rocky moeten ervoor zorgen dat hij blijft vechten.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

Creed II trailer en bijzonderheden

Dit is het vervolg op Creed uit 2015.
Sylvester Stallone zou deze film regisseren, maar hij besloot om dat niet te doen.

Trailer van Creed IIBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Creed IIhttps://i1.ytimg.com/vi/dA2kmge4vWM/hqdefault.jpg2018-12-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Steven Caple Jr. maakte in 2016 The Land en A Different Tree in 2014.

Creed II - Bioscopen, Tijden & Tickets

Creed II in de bioscoop

Wil je Creed II zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) is wereldkampioen zwaargewicht in de bokswereld met de hulp van zijn mentor Rocky Balboa (Sylvester Stallone). Adonis verliest zijn motivatie om te boksen, zijn familie en Rocky moeten die terug zien te vinden. Vervolg op Creed uit 2015.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Creed II gaat over teruggaan naar de basis, waarom je in eerste instantie kampioen werd en dat waar je ook naartoe zal gaan, je niet kan ontsnappen aan je verleden.

Het leven is voor Adonis Creed (Michael B. Jordan) een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) bevindt zich continu aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap. Ze vragen zich af wat werkelijk de moeite waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II gaat over teruggaan naar de basis, waarom je in eerste instantie kampioen werd en dat waar je ook naartoe zal gaan, je niet kan ontsnappen aan je verleden. In de film spelen ook Tessa Thompson als Bianca, Wood Harris als Tony 'Little Duke' Burton, Russell Hornsby als Buddy Mercelle, Phylicia Rashad als Mary Anne en Dolph Lundgren als Ivan Drago. Florian Big Nasty” Munteau. Steven Caple Jr. regisseert naar een scenario van Juel Taylor en Sylvester Stallone; een verhaal van Sascha Penn en Cheo Hodari Coker. De film is geproduceerd door Irwin Winkler, Charles Winkler, William Cartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton en Sylvester Stallone. Ryan Coogler, Michael B. Jordan en Guy Riedel zijn uitvoerend producent.

Productiemaatschappij: Chartoff-Winkler Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, New Line Cinema, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Sylvester Stallone

Rocky Balboa
Michael B. Jordan

Adonis Johnson
Dolph Lundgren

Ivan Drago
Phylicia Rashad

Mary Anne Creed
Milo Ventimiglia

Robert Balboa