compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Crossing (2022)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Crossing (2022)

Delen op facebook
Crossing (2022)
Nederland, 2022,

In Crossing kruisen de verhaallijnen van een Nederlands gezin, de Marokkaanse kapitein en twee Spaanse kustwachtmedewerkers elkaar, allen verbonden door liefde en angst voor verlies. Het Nederlands gezin kent al wat stress, maar wanneer het zoontje van 8 verdwijnt barst de bom. De kapitein brengt samen met zijn vrouw hun dochter voor een heimelijke abortus naar Spanje. De kustwachter Raul vindt weer het stoffelijk overschot van een verdronken man, dit keer wordt hen te veel.

Crossing (2022) trailer en bijzonderheden

CROSSING is een coproductie van de Nederlandse producent Revolver met A Private View (België) en Nukleus Film (Kroatië). De film wordt begin 2022 uitgebracht door Gusto Entertainment.

Trailer van Crossing (2022)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Crossing (2022)https://i1.ytimg.com/vi/7VOtb0psp3Y/hqdefault.jpg2023-09-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmregiedebuut van Jacqueline van Vugt die eerder de succesvolle docu Borders (2013) maakte, ze heeft meerdere korte speelfilms en gemaakt met als thema 'verlies'.
Hadewych Minis was eerder te zien in Borgman (2015), "Bloed Zweet & Tranen" (2013) en Mannenharten (2013).
Gijs Naber was eerder te zien in Judas (2019), Het Verlangen (2017), Redbad (2017), Tulipani (2017) en Aanmodderfakker (2014).

Crossing (2022) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Crossing (2022) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Crossing (2022) zien? Koop of huur de film hier:Drie verhalen raken verwikkeldtijdens een ferry-overtocht van Marokko naar Spanje. In de loop van de reis keert angst voor verlies voor iedereen het tij.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tijdens de overtocht van Marokko naar Spanje kruisen drie verhaallijnen, verbonden met de angst voor verlies en de liefde van de personages ten opzichte van elkaar. Iris, Wouter en hun twee zonen nemen de veerboot van Marokko naar Spanje, op weg naar huis. De vakantie heeft de relatieproblemen van het Nederlands echtpaar niet opgelost. Toch vinden Iris en Wouter elkaar in een moment van passie, maar dan verdwijnt hun oudste zoon Peter van acht jaar oud. De Marokkaanse kapitein van de veerboot, Bukhim brengt stiekum zijn zwangere dochter, Yamila, onder begeleiding van zijn vrouw naar Spanje. Hij kan niet leven met de schaamte van een bastaardkind en verbergt hen in zijn hut. Zijn dochter heeft echter andere plannen. Luis en Raul, twee Spaanse kustwacht medewerkers vinden een lichaam in de Spaanse haven; één té veel voor Raul. Hij ontvreemdt het liefdesarmbandje van de verdronken man. Raul is bang dat ook hij, net als zijn oude maat Luis, de liefde in zichzelf straks niet meer kan vinden. Vertwijfeld proberen de personages de oversteek naar de ander te maken. Maar hun onmacht laat ruimte voor het onvermijdelijke.

Productiemaatschappij: Revolver Amsterdam

Nieuws over Crossing (2022)