compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU

Crossing

Pitch van Crossing

In Crossing kruisen de verhaallijnen van een Nederlands gezin, de Marokkaanse kapitein en twee Spaanse kustwachtmedewerkers elkaar, allen verbonden door liefde en angst voor verlies. Het Nederlands gezin kent al wat stress, maar wanneer het zoontje van 8 verdwijnt barst de bom. De kapitein brengt samen met zijn vrouw hun dochter voor een heimelijke abortus naar Spanje. De kustwachter Raul vindt weer het stoffelijk overschot van een verdronken man, dit keer wordt hen te veel.

bijzonderheden

CROSSING is een coproductie van de Nederlandse producent Revolver met A Private View (België) en Nukleus Film (Kroatië). De film wordt begin 2022 uitgebracht door Gusto Entertainment.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmregiedebuut van Jacqueline van Vugt die eerder de succesvolle docu Borders (2013) maakte, ze heeft meerdere korte speelfilms en gemaakt met als thema 'verlies'.
Hadewych Minis was eerder te zien in Borgman (2015), "Bloed Zweet & Tranen" (2013) en Mannenharten (2013).
Gijs Naber was eerder te zien in Judas (2019), Het Verlangen (2017), Redbad (2017), Tulipani (2017) en Aanmodderfakker (2014).

Crossing - Bioscopen, Tijden & Tickets

Crossing in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Crossing zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Drie verhalen raken verwikkeldtijdens een ferry-overtocht van Marokko naar Spanje. In de loop van de reis keert angst voor verlies voor iedereen het tij.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Revolver Amsterdam

Cast & Regisseur

Nieuws over Crossing