compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Cuties

Mignonnes

Pitch

De 11-jarig Amy is pas uit Senegal gearriveerd in een overvolle flat in Parijs en mag alle verzorgingstaken voor haar zusje overnemen van haar moeder. In haar schaarse vrije tijd wordt ze lid van een een groep twerk-dansers genaamd "Schatjes" en al snel komt ze in conflict met de traditionele waarden van haar familie. Amy is een meisje die te snel moet opgroeien in een maatschappij die haar niet zien als meisje, maar als vrouw.
Delen op facebook
Cuties
Frankrijk, 2020, 96 min,

Bekijk bij:

NETFLIX

Cuties trailer en bijzonderheden

De film won de prijs voor World Cinema Dramatic Directing Award op Sundance 2020.
De eerste poster voor de film op het streamingplatform Netflix, veroorzaakte wereldwijd veel kritiek en er volgde zelfs een petitie om de film te verwijderen uit het aanbod van het platform: Netflix verontschuldigde zich en verving snel de poster, maar de release gaat gewoon door op 9 september 2020.

Trailer van CutiesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cutieshttps://i1.ytimg.com/vi/M0O7lLe4SmA/hqdefault.jpg2020-08-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut voor regisseur en scenarist Maïmouna Doucouré, die allom werd geprezen voor haar zorgvuldige aanpak van het gevoelige onderwerp..

Cuties - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cuties in de bioscoop

Wil je Cuties zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

De 11-jarig Amy wordt lid van een een groep twerk-dansers genaamd "Schatjes" en al snel komt ze in conflict met de traditionele waarden van haar familie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bien Ou Bien Productions, Canal+ (participation), Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (pa, Ciné+ (participation), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), La Région Île-de-France (support), Procirep (support), Région Nouvelle-Aquitaine (support), Sacem (support)

Cast & Regisseur

Bass Dhem

El Hadj
Dalila Abdi

Mère Yasmine
Nathalie Afferie

La CPE (as Nathalie Afferri)