compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Dag van de Korte Kinderfilm 2021

speciaal programma

Pitch

Speciaal programma Korte Filmdag voor kinderen vanaf vier jaar. Hiervoor zijn korte films uit heel Europa geselecteerd. Reis door Europa, langs zes korte pareltjes uit onder andere Tsjechië, Noorwegen. Portugal en België.
Delen op facebook
Dag van de Korte Kinderfilm 2021
2021,

bijzonderheden

Click (Marine Jacob, België 2017) 1'. Als je in de dierentuin probeert een mooie vlinder te fotograferen, vergeet dan niet alle andere dieren om je heen!
Awaker (Filip Diviak, Tsjechië 2017) 9'32" In een koud land werkt een oude man als wakkermaker. Hij maakt de mensen in de buurt één voor één wakker. Dan ontvangt hij als dank ineens een oude glimmende bel. Dat is het begin van iets nieuws.
Pawo (Antje Heyn, Duitsland 2015) 7'39". Pawo (Tibetaans voor "moedig") vertelt het magische avontuur van een klein speelgoed figuurtje, dat zich bevindt in een merkwaardige wereld. Dankzij een aantal vreemde metgezellen, wodt het zich geleidelijk bewust van haar kracht en vaardigheden. Pawo gaat ook over moed en in het leven staan zonder angst en vol vertrouwen - hoewel het soms niet helemaal gaat zoals je zou willen...
Ursa - The Song of the Northern Lights (Natalia Malykhina, Noorwegen 2021) 10'. Kleine ijsbeer Ursa is alleen in het koude donkere Noordpoolgebied en is op zoek naar zijn moeder. Hij loopt door een sneeuwstorm, door ijskoude toendra en scherpe ijsheuvels, naar het noorderlicht en het magische lied in de hoop zijn moeder te vinden.
Dodu - The Cardboard Boy (José Miguel Ribeiro, Portugal 2010) 5'. Dodu, de jongen van karton, beleeft met zijn vriendje het lieverheersbeestje spannende avonturen.
De zee, de maan, het bootje waarin ze varen, alles is van karton.
Die Lupe (Nazgol Emami, Duitsland 2017) 10'31". Ava komt aan in een nieuwe stad, in een nieuw huis. Met haar vergrootglas gaat ze op onderzoek uit. De onbekende omgeving is mysterieus, spannend en uitdagend - allemaal tegelijk. Dan ontmoet ze buurmeisje Zoë.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dag van de Korte Kinderfilm 2021 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dag van de Korte Kinderfilm 2021 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dag van de Korte Kinderfilm 2021 zien? Koop of huur de film hier:Speciaal programma Korte Filmdag voor kinderen vanaf vier jaar. Hiervoor zijn korte films uit heel Europa geselecteerd. Reis door Europa, langs zes korte pareltjes uit onder andere Tsjechië, Noorwegen. Portugal en België.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series