compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Dansen in de woestijn

Pitch

In Dansen in de woestijn werkt een studententeam aan de Nuna 11. Noodgedwongen moeten ze - na het in vlammen opgaan van de Luna 10 - helemaal opnieuw beginnen met ontwerpen en bouwen om mee te kunnen doen aan de race door de woestijn van Marokko. Ze willen winnen, maar de grootste zorg is de finish heelhuids te halen.
Delen op facebook
Dansen in de woestijn
Nederlandse première: 23-9-2023
Nederland, 2023, 90 min,

Dansen in de woestijn trailer en bijzonderheden

English subtitles - Engels ondertiteld.

Nuna is de beroemde zonneauto waarmee de TU Delft sinds 2001 maar liefst acht keer de World Solar Challenge won. Sinds 2001 werd er voor iedere editie van de tweejaarlijkse World Solar Challenge een nieuwe Nuna gebouwd (met uitzondering van de coronajaren) en meegedaan met deze wereldwijde competitie voor zonneauto’s. De Nuna rijdt volledig op zonne-energie. De theoretische topsnelheid ligt op 180 km/u. De gemiddelde snelheid over de trajecten is 100 km/u. Inmiddels staat de Nuna 12 al klaar om in oktober 3.000 kilometer door Australië te gaan racen.

Trailer van Dansen in de woestijnBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dansen in de woestijnhttps://i1.ytimg.com/vi/34T1QwIXi0Q?si=Q59Se5zUA2kGz1hq/hqdefault.jpg2023-08-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dansen in de woestijn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dansen in de woestijn in de bioscoop

Wil je Dansen in de woestijn zien? Koop of huur de film hier:



Een studententeam werkt aan de Nuna 11 - nadat de Nuna 10 tijdens de eerdere Solar Challenge in Australië in brand vloog - die ze helemaal 'from scratch' bouwen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur