compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 24-9 t/m 30-9
Film van de week!
MENU

David Attenborough: A Life on Our Panet (live event)

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.
Delen op facebook
David Attenborough: A Life on Our Panet (live event)
Nederlandse première: 28-9-2020
115 min,

David Attenborough: A Life on Our Panet (live event) trailer

Trailer van David Attenborough: A Life on Our Panet (live event)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film David Attenborough: A Life on Our Panet (live event)https://i1.ytimg.com/vi/Es-RarskSxo/hqdefault.jpg2020-08-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

David Attenborough: A Life on Our Panet (live event) - Bioscopen, Tijden & Tickets

David Attenborough: A Life on Our Panet (live event) in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.
Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.