compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

David Lynch: The Art Life

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van David Lynch: The Art Life

David Lynch (Zichzelf)

David Lynch (Zichzelf)

Delen op facebook
David Lynch: The Art Life
Nederlandse première: 23-11-2017
Denemarken, Verenigde Staten, 2016, 88 min,

David Lynch, de meester van de surrealistische cinema duikt diep zijn eigen werk, op zoek naar de bron van zijn creativiteit. Hij vertelt over de belangrijkste invloeden op zijn werk, zoals schilderkunst en zijn jeugd.

David Lynch: The Art Life trailer en bijzonderheden

Jon Nguyen heeft de film gefinancierd via crowdfundingwebsite Kickstarter. Het duurde enkele jaren om het geld bij elkaar te krijgen.

Trailer van David Lynch: The Art LifeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film David Lynch: The Art Lifehttps://i1.ytimg.com/vi/q-pMSeWzCtw/hqdefault.jpg2017-09-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur Jon Nguyen heeft onder andere de documentaireserie Interview Project Germany gemaakt, waar David Lynch ook aan meewerkte.

David Lynch: The Art Life - Bioscopen, Tijden & Tickets

David Lynch: The Art Life in de bioscoop

Wil je David Lynch: The Art Life zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


David Lynch, de meester van de surrealistische cinema, duikt in deze documentaire van Jon Nguyen in zijn eigen werk. Lynch vertelt over de belangrijkste invloeden op zijn werk, zoals schilderkunst en zijn jeugd.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lynch over Lynch.

The Art Life is geen gewone biopic, zoals te verwachten bij de meester van de bevreemding. Lynch over Lynch, dat is al gek genoeg.
Lynch vertelt. Niet over zijn filmcarrière maar over vroeger, en hoe de schilderkunst zijn oeuvre heeft bepaald. Lynch gaat in herinnering terug naar zijn jeugd, zijn ouders, de vroege jaren aan de kunstacademie in Philadelphia en hoe de schilderkunst zijn oeuvre heeft bepaald. Zijn kunstwerken die voorbijkomen sluiten daar, in een slimme montage, op aan. Scharrelend in zijn atelier in de heuvels van Hollywood gaat hij terug naar de wortels van zijn creativiteit.

Productiemaatschappij: Absurda, Amazon Studios, Duck Diver Films, Hideout Films, Janus Films, Kong Gulerod Film, Pacific Northwest Pictures, Potemkine Films, Wanted Cinema

Cast & Regisseur