compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Dawn of the Planet of the Apes

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Dawn of the Planet of the Apes

Andy Serkis (Caesar)

Andy Serkis (Caesar)

Delen op facebook
Dawn of the Planet of the Apes
Nederlandse première: 17-7-2014
Verenigde Staten, 2014, 130 min,

De groep apen die in Rise of the Planet of the Apes door genetische experimenten snel evolueerde wordt steeds groter. De mensheid is bijna helemaal uitgestorven. De overlevenden komen echter in opstand tegen de apen. Een strijd over de dominantie van de aarde barst los.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Dawn of the Planet of the Apes trailer en bijzonderheden

Dit is het vervolg op Rise of the Planet of the Apes en staat chronlogisch gezien nog voor de klassieke film met Charlton Heston. In het eerste deel speelde James Franco een hoofdrol. Hem zien we in deze film niet terug.

Trailer van Dawn of the Planet of the ApesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dawn of the Planet of the Apeshttps://i1.ytimg.com/vi/ZEUAWDKO0ac/hqdefault.jpg2014-07-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Andy Serkis speelt de rol van Caesar, de leider van de apen. Hij gaf door middel van motion-capture technologie ook gestalte aan Smeagol in Lord of the Rings.

Dawn of the Planet of the Apes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dawn of the Planet of the Apes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dawn of the Planet of the Apes zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De groep apen die in Rise of the Planet of the Apes door genetische experimenten snel evolueerde wordt steeds groter. De mensheid is bijna helemaal uitgestorven. De overlevenden komen echter in opstand tegen de apen. Een strijd over de dominantie van de aarde barst los.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox of Germany, Big Picture 2 Films, Chernin Entertainment, InterCom, Twentieth Century Fox C.I.S.

Cast & Regisseur

Nieuws over Dawn of the Planet of the Apes