compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

De Boss Baby: Familiezaken (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van De Boss Baby: Familiezaken (NL)

De Boss Baby: Familiezaken (NL) filmstill

De Boss Baby: Familiezaken (NL) filmstill

Delen op facebook
De Boss Baby: Familiezaken (NL)
Nederlandse première: 21-7-2021
Verenigde Staten, 2021, 108 min,

In The Boss Baby: Family Business worden de intussen volwassen broertjes Templeton, die enorm uit elkaar gegroeid zijn — Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf — op verrassende wijze weer bij elkaar gebracht door een nieuwe Boss Baby, die hun voor een nieuwe missie wil rekruteren.

Bekijk bij:

meJane

De Boss Baby: Familiezaken (NL) trailer en bijzonderheden

James Marsden vervangt Tobey Maguire voor de stem van Adult Tim in dit vervolg. Maguire was gecast als vervanger van Patton Oswalt in The Boss Baby (2017).

Trailer van De Boss Baby: Familiezaken (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Boss Baby: Familiezaken (NL)https://i1.ytimg.com/vi/8d147zAjyqQ/hqdefault.jpg2020-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De achtste film van DreamWorks Animation die een serie wordt na Shrek (2001), Madagascar (2005), Kung Fu Panda (2008), How to Train Your Dragon (2010), Trolls (2016), The Croods (2013) en "Spirit: Stallion van de Cimarron" (2002).

De Boss Baby: Familiezaken (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Boss Baby: Familiezaken (NL) in de bioscoop

Wil je De Boss Baby: Familiezaken (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De broertjes Templeton zijn volwassen geworden en uit elkaar gegroeid, maar een nieuwe baas met een baanbrekende aanpak staat op het punt hen weer bij elkaar te brengen - en een nieuw familiebedrijf te inspireren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim (Buddy Vedder) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Guido Weijers), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen... en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. Tim en zijn vrouw Carol (Anna Drijver), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina (Elise Schaap). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Eikenboom Centrum voor de Gevorderde Kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Hajo Bruins) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven. In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Guido Weijers (Ted), Buddy Vedder (Tim), Elise Schaap (Tina), Anna Drijver (Carol), Hajo Bruins (Dr. Erwin Armstrong), Matheu Hinzen (Nathan), Imaani Oosterhuis (Meghan) en Bibi (Blauwvlokje).

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation

Cast & Regisseur