compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

De Drekkies (NL)

Voor alle leeftijden

Pitch van De Drekkies (NL)

De Drekkies (NL) filmstill

De Drekkies (NL) filmstill

Delen op facebook
De Drekkies (NL)
Nederlandse première: 16-3-2022
België, Duitsland, 2021, 85 min,

In De Drekkies zijn de Drekkies op zoek naar een nieuw thuis en vinden dat op de vuilnisbelt bij het stadje Stinkiestad. De bewoners willen van de stank af en de zoon van de burgemeester Max ontdekt dat de Drekkies afval eten. Het lijkt een prima oplossing, behalve dat er andere mensen andere plannen hebben met het vuilnisbelt. Max en de Drekkies werken samen om deze plannen te voorkomen.

Bekijk bij:

meJane

De Drekkies (NL) trailer

Trailer van De Drekkies (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Drekkies (NL)https://i1.ytimg.com/vi/yJ9kuR0sxHk/hqdefault.jpg2021-10-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Co-regisseur Toby Genkel maakte eerder Yakari (2020), A Stork's Journey (2017) en Beestenboot (NL) (2015).
Co-regisseur Jens Møller maakte eerder de succesvolle De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos (2018).

De Drekkies (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Drekkies (NL) in de bioscoop

Wil je De Drekkies (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De Drekkies lijken eindelijk een thuis te vinden en nieuwe vrienden te maken, maar er zijn mensen die het op hun nieuwe thuis hebben gemunt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Drekkies - Welkom in Stinkiestad is de vrolijkste en meest aandoenlijke familiefilm van deze winter!

De Drekkies zoeken een nieuwe plek om te wonen. Ze komen terecht in Stinkiestad, een prachtig en rustig plaatsje. Helaas heeft Stinkiestad last van een vreselijk stinkende vuilnisbelt. Daar moet iets aan gedaan worden! Max, zoon van de burgemeester, is een geboren knutseltalent. Hij hoopt dat hij het stankprobleem kan oplossen met een machine die hij bouwt met Professor Schuimkop en diens nichtje Lotte. Als Max de Drekkies op de vuilnisbelt tegenkomt, begrijpt hij al snel wat deze wezentjes voor Stinkiestad kunnen betekenen: ze eten vuilnis! En voor de Drekkies is de vuilnisbelt van Stinkiestad het thuis dat ze al die tijd al zochten. Eind goed, al goed, zou je zeggen. Maar de vrouw van de burgemeester en de gewetenloze aannemer Hamer hebben andere plannen. Zij willen de vuilnisbelt vervangen door een luxe wellnesscentrum! Zal het de Drekkies met hulp van hun vriendjes Max en Lotta lukken hun nieuwe thuis van de ondergang te redden.

Productiemaatschappij: ARRI Media (in association with), Grid Animation (co-production), Leonine (co-production), Verlag Friedrich Oetinger (co-production), WunderWerk, Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) (co-production)

Cast & Regisseur