Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 19-4 t/m 25-4
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > De Emoji Film 3D (NL)

De Emoji Film 3D (NL)

*0000
Waardering: 1/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, komedie, science fiction

Pitch van De Emoji Film 3D (NL)
De Emoji Film 3D (NL) filmstill
De Emoji Film 3D (NL) filmstill
De Emoji Film 3D (NL)
Nederlandse première: 9-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 91 min,
Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons. Hij gaat met twee vrienden langs alle apps om dit voor elkaar te krijgen.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over De Emoji Film 3D (NL)
In de Amerikaanse versie van deze film doen bekende acteurs de stemmen van de verschillenden emoticons. Zo doet niemand minder dan Patrick Stewart de stem van de poep-emoji.
Aanloop van De Emoji Film 3D (NL)
Regisseur Tony Leondis maakte eerder Lilo & Stitch 2.
BioscoopAgenda van De Emoji Film 3D (NL)

De Emoji Film 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Emoji Film 3D (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons.Meer films op DVD / BR

Solden
Synopsis distributeur
De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s "normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Jailbreak. Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Maar wanneer een groot gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die samen hun wereld moeten redden voordat deze voorgoed gewist wordt.