compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

De Emoji Film 3D (NL)

*0000
Waardering: 1/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van De Emoji Film 3D (NL)

De Emoji Film 3D (NL) filmstill

De Emoji Film 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
De Emoji Film 3D (NL)
Nederlandse première: 9-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 91 min,

Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons. Hij gaat met twee vrienden langs alle apps om dit voor elkaar te krijgen.

De Emoji Film 3D (NL) trailer en bijzonderheden

In de Amerikaanse versie van deze film doen bekende acteurs de stemmen van de verschillenden emoticons. Zo doet niemand minder dan Patrick Stewart de stem van de poep-emoji.

Trailer van De Emoji Film 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Emoji Film 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/pPSSCrsX4UU/hqdefault.jpg2017-08-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tony Leondis maakte eerder Lilo & Stitch 2.

De Emoji Film 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Emoji Film 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Emoji Film 3D (NL) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Aan de binnenkant van jouw telefoon ligt Textopolis, daar waar de emoticons wonen. Gene is de enige emoticon die meerdere gezichtsuitdrukking heeft en wil normaal worden net als de andere emoticons.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.

De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Diep verborgen in je apps ligt Textopolis, een levendige stad waar al je favoriete emoji’s wonen, en zij hopen allemaal geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. In deze wereld heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s "normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Jailbreak. Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Maar wanneer een groot gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die samen hun wereld moeten redden voordat deze voorgoed gewist wordt.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Releasing, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over De Emoji Film 3D (NL)