compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

animatie, avontuur, familiefilm, kinderfilm

Pitch van De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen
De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen filmstill
De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen filmstill
Delen op facebook
De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen
Nederlandse première: 19-12-2018
Een nieuw avontuur van de dieren in het Grote Dierenbos, met Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever en ... DJ Wally.
trailer en bijzonderheden over De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen
Georgina spreekt de stemmen in van 'tuut-tuut-tuut-tuut' Truus de Mier en Zaza Zebra. Armin van Buuren spreekt de stem in van het nieuwe personage DJ Wally en verzorgt daarnaast een aantal nummers voor de film.
Elsje Scherjon, die vanaf het eerste moment de stem van de iconische Juffrouw Ooievaar heeft ingesproken, doet dat opnieuw voor de bioscoopfilm.
Aanloop van De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen
De film is gebaseerd op personages uit de tv-serie uit '68, welke een ware rage veroorzaakte in die tijd met soms een kijkdichtheid van 2 miljoen kijkers. In 1985 werd weer een nieuwe serie geschreven door schrijver Leen Valkenier, welke beter aansloot op de multi-culturele karakter van Nederland.
BioscoopAgenda van De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd in de Grote Dierenbos-spelen.

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?