compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen filmstill

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen filmstill

Delen op facebook
De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen
Nederlandse première: 19-12-2018

Een nieuw avontuur van de dieren in het Grote Dierenbos, met Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever en ... DJ Wally.

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen trailer en bijzonderheden

Georgina spreekt de stemmen in van 'tuut-tuut-tuut-tuut' Truus de Mier en Zaza Zebra. Armin van Buuren spreekt de stem in van het nieuwe personage DJ Wally en verzorgt daarnaast een aantal nummers voor de film.
Elsje Scherjon, die vanaf het eerste moment de stem van de iconische Juffrouw Ooievaar heeft ingesproken, doet dat opnieuw voor de bioscoopfilm.

Trailer van De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelenhttps://i1.ytimg.com/vi/XUHiyZeJ_GE/hqdefault.jpg2018-10-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film is gebaseerd op personages uit de tv-serie uit '68, welke een ware rage veroorzaakte in die tijd met soms een kijkdichtheid van 2 miljoen kijkers. In 1985 werd weer een nieuwe serie geschreven door schrijver Leen Valkenier, welke beter aansloot op de multi-culturele karakter van Nederland.

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen zien? Koop of huur de film hier:Animatiefilm over de beroemde dieren in het Grote Dierenbos, met Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd in de Grote Dierenbos-spelen.

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

Cast & Regisseur

Georgina Verbaan

'tuut-tuut-tuut-tuut' Truus de Mier en Zaza Zebra
Elsje Scherjon

Juffrouw Ooievaar
Jens Møller

Regisseur
De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen poster

Nieuws over De Fabeltjeskrant & De Grote D..