compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU

De Film van Dylan Haegens

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van De Film van Dylan Haegens

Nick Golterman (Ijsbrand) en Marit Brugman (Marit)

Nick Golterman (Ijsbrand) en Marit Brugman (Marit)

Delen op facebook
De Film van Dylan Haegens
Nederlandse première: 16-8-2018
Nederland, 2018, 81 min,

Dylan Haegens en zijn team worden dwars gezeten door een concurrent die hun steeds voor is. Het team doet alles op alles om achter te komen hoe de concurrent lukt om hun een stapje voor te blijven.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

De Film van Dylan Haegens trailer en bijzonderheden

Dylan Haegens heeft 1,3 miljoen abonnees en is daarmee één van de grootste YouTube-sterren van Nederland met vooral absurdistische kluchten doorgaans in lijstjes van 10 gegoten.

Trailer van De Film van Dylan HaegensBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Film van Dylan Haegenshttps://i1.ytimg.com/vi/CvaRY68rtVQ/hqdefault.jpg2018-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Bas van Teylingen regisseerde eerder allerlei soorten producties, variërend van live-registraties, videoclips, tv-programma's, tv-series, enz., hij debuteert hiermee als samen met Dylan Haegens als speelfilmregisseur.

De Film van Dylan Haegens - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Film van Dylan Haegens in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Film van Dylan Haegens zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dylan Haegens en zijn team worden steeds afgetroefd met hun filmpjes door een concurrent. Ze gaan op onderzoek uit naar de concurrent en doen dan een ontdekking die alles verandert.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Productiemaatschappij: 2CFilm, Liever Sociaal BV, Liever Sociaal BV (in association with), Online Cookie Collective

Nieuws over De Film van Dylan Haegens