compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > De Film van Dylan Haegens

De Film van Dylan Haegens

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

avontuur, familiefilm, komedie, science fiction

Pitch van De Film van Dylan Haegens
Nick Golterman (Ijsbrand) en Marit Brugman (Marit)
Nick Golterman (Ijsbrand) en Marit Brugman (Marit)
Delen op facebook
De Film van Dylan Haegens
Nederlandse première: 16-8-2018
Nederland, 2018, 81 min,
Dylan Haegens en zijn team worden dwars gezeten door een concurrent die hun steeds voor is. Het team doet alles op alles om achter te komen hoe de concurrent lukt om hun een stapje voor te blijven.
trailer en bijzonderheden over De Film van Dylan Haegens
Dylan Haegens heeft 1,3 miljoen abonnees en is daarmee één van de grootste YouTube-sterren van Nederland met vooral absurdistische kluchten doorgaans in lijstjes van 10 gegoten.
Aanloop van De Film van Dylan Haegens
Bas van Teylingen regisseerde eerder allerlei soorten producties, variërend van live-registraties, videoclips, tv-programma's, tv-series, enz., hij debuteert hiermee als samen met Dylan Haegens als speelfilmregisseur.
BioscoopAgenda van De Film van Dylan Haegens

De Film van Dylan Haegens in de bioscoop

Wil je De Film van Dylan Haegens zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dylan Haegens en zijn team worden steeds afgetroefd met hun filmpjes door een concurrent. Ze gaan op onderzoek uit naar de concurrent en doen dan een ontdekking die alles verandert.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.