compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

De Grinch 3D (NL)

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van De Grinch 3D (NL)

De Grinch 3D (NL) filmstill

De Grinch 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
De Grinch 3D (NL)
Nederlandse première: 29-11-2018
China, Frankrijk, Japan, Verenigde Staten, 2018, 90 min,

Chagrijn Grinch heeft het gemunt op kerst, want het hele jaar heeft hij geen last van zijn dorpsgenoten, maar met kerst verstoren ze zijn rust. Grinch zijn plannen raken verstoord door het vrolijke meisje Cindy-Lou.

De Grinch 3D (NL) trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het personage van Dr. Seuss die eerder te zien was in How the Grinch Stole Christmas (2000) en How the Grinch Stole Christmas! (1966).

Trailer van De Grinch 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Grinch 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/nIBMAT120r0/hqdefault.jpg2018-11-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke (NL) films, Minions, Huisdiergeheimen (NL) en Sing.

Synopsis distributeur

The Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Lou Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.

Productiemaatschappij: Illumination Entertainment, Perfect World Pictures (Beijing), Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur