compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

De Grote Boze Vos (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van De Grote Boze Vos (NL)

De Grote Boze Vos (NL) filmstill

De Grote Boze Vos (NL) filmstill

Delen op facebook
De Grote Boze Vos (NL)
Nederlandse première: 4-12-2019
België, Frankrijk, 2019, 83 min,

Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren. Het varkentje probeert samen met het konijn en de vos voor ooievaar te spelen en kippen jagen op vossen, terwijl een vos de kuikentjes bemoedert.

De Grote Boze Vos (NL) trailer en bijzonderheden

De film is bij meerdere filmfestivals en andere award shows genomineerd waarvan ze al vijf awards hebben gewonnen. Zo won de film onder andere de 'Golden Poznan Goat' award voor Beste speelfilm voor kinderen bij het Ale Kino! - International Young Audience Film Festival in 2017 in Polen.

Trailer van De Grote Boze Vos (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Grote Boze Vos (NL)https://i1.ytimg.com/vi/8_7jgVegyjk/hqdefault.jpg2019-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs Patrick Imbert en Benjamin Renner namen deze film op zich. Patrick Imbert maakt zijn regiedebuut hiermee en voor Benjamin Renner is dit zijn derde animatiefilm die hij regisseert. Eerder regisseerde Renner al Ernest et Célestine (2012) en de korte film 'La queue de la souris' (2008).

De Grote Boze Vos (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Grote Boze Vos (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Grote Boze Vos (NL) zien? Koop of huur de film hier:Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren. Het varkentje probeert samen met het konijn en de vos voor ooievaar te spelen en kippen jagen op vossen, terwijl de vos de kuikentjes bemoedert.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Grote Boze Vos is de nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.

Wie is er bang voor De Grote Boze Vos? Niemand lijkt het wel... Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stelt. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje? Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar liefdevol geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren!
De Grote Boze Vos is de nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.

Productiemaatschappij: BE TV, Folivari, Panfilm, Radio-télévision belge de la Communauté française , StudioCanal

Cast & Regisseur