compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Voor alle leeftijden

Pitch van De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond filmstill

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond filmstill

Delen op facebook
De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond
Nederlandse première: 4-10-2023
Nederland, 2023, 79 min,

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond loopt 5 december uit op een conflict tussen Robbie Reuzel en Sinterklaas - die groot wil uitpakken met zijn 100e bezoek aan Nederland. Het is aan de Pieten om een oplossing te vinden.

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond trailer

Trailer van De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om PakjesavondBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavondhttps://i1.ytimg.com/vi/Ndh2xTvVoFw/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lucio Messercola regisseerde eerder ook "De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis" (2022), De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje (2021), De Grote Sinterklaasfilm (2020) en De Brief voor Sinterklaas (2019).

Robert ten Brink kroop eerder in de rol van Sinterklaas voor de speelfilms "De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis" (2022) en De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje (2021).

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond in de bioscoop

Wil je De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond zien? Koop of huur de film hier:5 December dreigt een confrontatie te worden tussen Sinterklaas - die voor het de 100e keer naar Nederland komt en Robbie Reuzel die op die dag ook jarig is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Productiemaatschappij: Messercola Drama & Soap

Cast & Regisseur

Chris Tates

Hugo Hogepief
Robert ten Brink

Sinterklaas
Rene Froger

René Froger
Eva Jinek

Dokter