compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

De Legende van Familie Vos

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van De Legende van Familie Vos

Delen op facebook
De Legende van Familie Vos
Nederlandse première: 7-2-2024
Nederland, 2024, 85 min,

In De Legende van Familie Vos werkt Teun in de Efteling en krijgt de opdracht om Jamie - de dochter van parkdirecteur Indra - op sleeptouw te nemen. Zij ontdekken dat 's nacht een vuurspook zich schuil houdt in het verlaten park. Ze krijgen hulp van de beroemde spokenjager en YouTube-ster Ronny Ruygh en vooral Teuns tante Ada.

De Legende van Familie Vos trailer

Trailer van De Legende van Familie VosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Legende van Familie Voshttps://i1.ytimg.com/vi/FkO8FRif_U8/hqdefault.jpg2024-01-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd eerder vooraf gegaan door De Expeditie van Familie Vos (2020).

De Legende van Familie Vos - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Legende van Familie Vos in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De spannende familiefilm De Legende van Familie Vos draait om Teun (Levi Otto) die werkt in de Efteling en de opdracht krijgt om Jamie (Imani Ristie), de dochter van parkdirecteur Indra (Manoushka Zeegelaar Breeveld), op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor (Edo Brunner) 's nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie. Want wie of wat is dit spook en wat heeft deze te zoeken in de Efteling? Indra wil niks weten van spookverhalen. Ook niet wanneer de beroemde spokenjager en YouTube-ster Ronny Ruygh (Buddy Vedder) langskomt om haar ervan te verzekeren dat het spookt in de Efteling. Hij biedt zijn diensten aan om het spook te verjagen, maar Indra doet het spook af als een kwajongensstreek. Teun en Jamie ontdekken echter een oud sprookjesboek van Teuns opa, waarin een Vuurman wordt beschreven die lijkt op het spook in de Efteling. Overtuigd dat er echt iets aan de hand is, gaan ze samen met Ronny Ruygh en Teuns tante Ada (Raymonde de Kuyper) op onderzoek uit. Ze merken al snel dat er 's nachts iets ongewoons gebeurt in het verlaten park. Maar is het een echt spook of schuilt er iets anders achter de vurige verschijning?

Productiemaatschappij: Messercola

Nieuws over De Legende van Familie Vos