compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU

De LEGO Ninjago Film (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van De LEGO Ninjago Film (NL)

De LEGO Ninjago Film (NL) filmstill

De LEGO Ninjago Film (NL) filmstill

Delen op facebook
De LEGO Ninjago Film (NL)
Nederlandse première: 27-9-2017
Denemarken, Verenigde Staten, 2017, 102 min,

Zes jonge ninjas moeten hun thuiseiland genaamd Ninjago verdedigen tegen monsters en badguys. Met hun ninjaskills en toffe voertuigen doen ze dit met verve. Overdag moeten ze echter gewoon naar school.

Bekijk bij:

De LEGO Ninjago Film (NL) trailer en bijzonderheden

Dit is de derde LEGO-film van de laatste jaren: het begon met The Lego Movie en later kwam The Lego Batman Movie uit. Ninjago is een populaire LEGO-serie.

Trailer van De LEGO Ninjago Film (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De LEGO Ninjago Film (NL)https://i1.ytimg.com/vi/zjKsNiJMTx0/hqdefault.jpg2017-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In de Amerikaanse versie van deze film wordt de stem van de sensei ingesproken door Jackie Chan.

De LEGO Ninjago Film (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De LEGO Ninjago Film (NL) in de bioscoop

Synopsis distributeur

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad.

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

Productiemaatschappij: Animal Logic, LEGO System A/S, Lin Pictures, Lord Miller, Vertigo Entertainment, Warner Animation Group, Warner Bros., Warner Bros. Animation

Cast & Regisseur