compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

De Mooiste Dag

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van De Mooiste Dag

Delen op facebook
De Mooiste Dag
Nederlandse première: 13-6-2024
Nederland, 2024, 92 min,

In De Mooiste Dag veroorzaakt schrijfster Jasmijn een dodelijk ongeluk en sindsdien lukt het haar niet meer om een letter op papier te krijgen. Ze schrijft steeds brieven aan de weduwnaar van het slachtoffer, maar deze antwoord nooit en zij besluit om hem in Marokko op te zoeken.

De Mooiste Dag trailer

Trailer van De Mooiste DagBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Mooiste Daghttps://i1.ytimg.com/vi/_o61s9B5RV8/hqdefault.jpg2024-05-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Mooiste Dag - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Mooiste Dag in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Yes En F*ck De Liefde!

Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Productiemaatschappij: AM Pictures, Z Films