compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

De nieuwe wildernis 2.0 – Natuur in de havens

Pitch

De nieuwe wildernis 2.0 is een film waarin de verrassende rijkdom, veerkracht en dynamiek van de natuur in het havengebied van Rotterdam en Moerdijk centraal staat. Het is een ode aan de bijzondere flora en fauna die zich in dit gebied, tegen alle verwachtingen in, misschien wel veelzijdiger en verrassender ontwikkelt dan de ‘traditionele’ natuur in onze nationale parken...
Delen op facebook
De nieuwe wildernis 2.0 – Natuur in de havens
Nederlandse première: 14-4-2022
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De nieuwe wildernis 2.0 – Natuur in de havens - Bioscopen, Tijden & Tickets

De nieuwe wildernis 2.0 – Natuur in de havens in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De nieuwe wildernis 2.0 is een film waarin de verrassende rijkdom, veerkracht en dynamiek van de natuur in het havengebied van Rotterdam en Moerdijk centraal staat. Het is een ode aan de bijzondere flora en fauna die zich in dit gebied, tegen alle verwachtingen in, misschien wel veelzijdiger en verrassender ontwikkelt dan de ‘traditionele’ natuur in onze nationale parken. Maar de film is ook een visueel eerbetoon aan het grootste en stoerste haven- en industriegebied van Europa.