compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > De Overgave

De Overgave

1/20000
Waardering: 0.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

drama

Pitch van De Overgave
De Overgave filmstill
De Overgave filmstill
Eva is een jonge vrouw die door acteur Tim wordt gevraagd in een film te spelen. Er is echter nog geen script maar de film wordt gebaseerd op het boek De Overgave van Floor. In hun zoektocht naar hoe ze de film willen gaan spelen komen Eva en Tim in een onstuimige relatie terecht.
Delen op facebook
De Overgave
Nederlandse première: 21-8-2014
2014, 90 min,
bijzonderheden over De Overgave
De Overgave van Floor is een boek dat wordt gezien als het Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey. Beide boeken spelen in de film een belangrijke rol.

(Hoewel de film niet echt expliciet is, worden de beelden uit de trailer als te heftig bestempeld en hebben we de trailer en sommige stills moeten censureren om niet geblokkeerd te worden door Google, red.)
Aanloop van De Overgave
Rick Engelkes werd beroemd in Nederland in zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Later werd hij theaterproducent maar we zien hem nog steeds als acteur actief.
BioscoopAgenda van De Overgave

De Overgave in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Overgave zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 42 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Eva is een jonge vrouw die door acteur Tim wordt gevraagd in een film te spelen. Er is echter nog geen script maar de film wordt gebaseerd op het boek De Overgave van Floor. Van Paul Ruven en met Rick Engelkes.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen