compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
MENU

De Overgave

1/20000
Waardering: 0.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van De Overgave

De Overgave filmstill

De Overgave filmstill

Eva is een jonge vrouw die door acteur Tim wordt gevraagd in een film te spelen. Er is echter nog geen script maar de film wordt gebaseerd op het boek De Overgave van Floor. In hun zoektocht naar hoe ze de film willen gaan spelen komen Eva en Tim in een onstuimige relatie terecht.


Delen op facebook
De Overgave
Nederlandse première: 21-8-2014
2014, 90 min,

bijzonderheden

De Overgave van Floor is een boek dat wordt gezien als het Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey. Beide boeken spelen in de film een belangrijke rol.

(Hoewel de film niet echt expliciet is, worden de beelden uit de trailer als te heftig bestempeld en hebben we de trailer en sommige stills moeten censureren om niet geblokkeerd te worden door Google, red.)

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rick Engelkes werd beroemd in Nederland in zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Later werd hij theaterproducent maar we zien hem nog steeds als acteur actief.

De Overgave - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Overgave in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Overgave zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Eva is een jonge vrouw die door acteur Tim wordt gevraagd in een film te spelen. Er is echter nog geen script maar de film wordt gebaseerd op het boek De Overgave van Floor. Van Paul Ruven en met Rick Engelkes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A-Film Benelux, Talent United Film & TV

Nieuws over De Overgave