compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU

De vliegende Hond

Voor alle leeftijden

Pitch van De vliegende Hond

Maurice van der Hurk (Self - Fly instructor)

Maurice van der Hurk (Self - Fly instructor)

Delen op facebook
De vliegende Hond
Nederlandse première: 28-5-2020
Nederland, Oostenrijk, 2019, 75 min,

Een magisch realistische film over een gecreëerde werkelijkheid. ‘Het onmogelijke waarmaken’ is waar deze film over gaat.

De vliegende Hond trailer

Trailer van De vliegende HondBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De vliegende Hondhttps://i1.ytimg.com/vi/UkWl4NsQ6fo/hqdefault.jpg2020-04-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De vliegende Hond - Bioscopen, Tijden & Tickets

De vliegende Hond in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Johannes Hogebrink is een kunstenaar met een droom: geïnspireerd door Laika en Otto Lilienthal wil hij zijn hond leren vliegen.

Johannes Hogebrink is een kunstenaar met een droom: geïnspireerd door Laika en Otto Lilienthal wil hij zijn hond leren vliegen. Door er een film over te maken, hoopt hij zijn dochtertje en vriendin te kunnen onderhouden. Maar zijn hond Chayka heeft hoogtevrees. Chayka zelf vertelt over zijn straathondenbestaan in Bosnië. In de hoop zijn droom te verwezenlijken, besluit Johannes dat de beste manier om Chayka over zijn trauma heen te helpen, is hem te leren vliegen.

Productiemaatschappij: Dutch Mountain Film, Satel Film, Satel Film (Austria)

Cast & Regisseur