compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

De vliegende Hond

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van De vliegende Hond

Maurice van der Hurk (Self - Fly instructor)

Maurice van der Hurk (Self - Fly instructor)

Delen op facebook
De vliegende Hond
Nederlandse première: 28-5-2020
Nederland, Oostenrijk, 2019, 75 min,

De Vliegende Hond is een magisch realistische film over Johannes Hogebrink, een kunstenaar met een droom, hij wil zijn hond Chayka leren vliegen. Het delta-vliegen gaat moeizaam en dan roept Johannes de hulp in van een paranormale hondenfluisteraar. Chayka zelf heeft een moeilijke periode achter zich gelaten in Bosnië en staat gewoon niet te popelen voor nieuwe avonturen.

De vliegende Hond trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af in de huidige tijd en is gefilmd als een soort documentaire. Met de stem van Frans Bromet.

Trailer van De vliegende HondBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De vliegende Hondhttps://i1.ytimg.com/vi/UkWl4NsQ6fo/hqdefault.jpg2020-04-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en naamgever van de hoofdpersonage Johannes Hogebrink maakte eerder de documentaire "Devotie" (2010) als afstudeerfilm, hij is werkzaam in de filmwereld in allerlei hoedanigheden.
Speelfilmdebuut van Maurice van der Hurk.

Recensies van De vliegende Hond

De vliegende Hond - Bioscopen, Tijden & Tickets

De vliegende Hond in de bioscoop

Wil je De vliegende Hond zien? Koop of huur de film hier:Johannes Hogebrink is een kunstenaar met een droom: geïnspireerd door Laika en Otto Lilienthal wil hij zijn hond leren vliegen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Johannes Hogebrink is een kunstenaar met een droom: geïnspireerd door Laika en Otto Lilienthal wil hij zijn hond leren vliegen.

Johannes Hogebrink is een kunstenaar met een droom: geïnspireerd door Laika en Otto Lilienthal wil hij zijn hond leren vliegen. Door er een film over te maken, hoopt hij zijn dochtertje en vriendin te kunnen onderhouden. Maar zijn hond Chayka heeft hoogtevrees. Chayka zelf vertelt over zijn straathondenbestaan in Bosnië. In de hoop zijn droom te verwezenlijken, besluit Johannes dat de beste manier om Chayka over zijn trauma heen te helpen, is hem te leren vliegen.

Productiemaatschappij: Dutch Mountain Film, Satel Film, Satel Film (Austria)

Cast & Regisseur