compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Dead & Beautiful

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Dead & Beautiful

Dead & Beautiful filmstill

Dead & Beautiful filmstill

Delen op facebook
Dead & Beautiful
Nederlandse première: 21-10-2021
Nederland, 2021, 98 min,

In Dead & Beautiful verzinnen vijf steenrijke, verveelde jongeren uit een Aziatische metropool de meest bizarre uitdagingen voor elkaar. Ervaringen die steeds extremer worden tot het uit de hand loopt. Ze veranderen in vampiers, ze moeten het zonlicht mijden maar ook hun relatie naar elkaar toe verandert.

Bekijk bij:

meJane

Dead & Beautiful trailer

Trailer van Dead & BeautifulBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dead & Beautifulhttps://i1.ytimg.com/vi/i8ixceVC7eo/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dead & Beautiful - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dead & Beautiful in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dead & Beautiful zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een groep jonge en verwende rijke kinderen verandert in vampiers na een avondje stappen, dit verandert de loop van hun leven en drijft een wig tussen hun. Met Gijs Blom.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dead & Beautiful is de langverwachte nieuwe film van David Verbeek over vijf steenrijke, verveelde jongeren uit een Aziatische metropool voor elkaar de meest bizarre ervaringen verzinnen. Ervaringen die steeds extremer worden tot het uit de hand loopt.

Als goden zijn ze. Voor Lulu en haar vrienden ligt de wereld aan hun voeten. Jong, beeldschoon en extreem rijk als ze zijn, kunnen ze alles krijgen, alles doen. Het leven is één groot feest, maar toch knaagt het ergens. Op zoek naar spanning en uitdaging vormen de vijf vrienden de “Circle”. Beurtelings moet één van hen een unieke, extravagante ervaring verzinnen voor de anderen. Wanneer Anastacia, Lulu’s beste vriendin, hen meeneemt naar de jungle voor een sjamanistisch ritueel gaat het mis. Ze worden wakker met lange puntige hoektanden. In totale paniek vluchten ze terug naar de stad. Maar het duurt niet lang voordat ze deze metamorfose als een kans zien. Nu lijken ze ook letterlijk onaantastbaar. De zon vermijdend, verliezen ze zichzelf in het nachtleven. Alle grenzen vervagen, die van leven en dood, maar ook die van de onderlinge verliefdheid en vertrouwen. Niets is meer wat het lijkt. Hun leven lijkt gedoemd… Dead & Beautiful is de langverwachte nieuwe film van David Verbeek over vijf steenrijke, verveelde jongeren uit een Aziatische metropool voor elkaar de meest bizarre ervaringen verzinnen. Ervaringen die steeds extremer worden tot het uit de hand loopt. De Engelstalige film werd in Taiwan opgenomen met een internationale cast en de Nederlandse acteur Gijs Blom.

Productiemaatschappij: House on Fire International, Lemming Film

Cast & Regisseur