compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Diep in de Zee (NL)

Diep in de Zee (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, komedie

Pitch van Diep in de Zee (NL)
Diep in de Zee (NL) filmstill
Diep in de Zee (NL) filmstill
Delen op facebook
Diep in de Zee (NL)
Nederlandse première: 24-1-2018
België, China, Groot-Brittannië, Spanje, Verenigde Staten, Zwitserland, 2017, 91 min,
Octopus Diep wil weten wat er te beleven is in de enorme oceaan rond zijn grot. Samen met zijn vriendjes gaat hij op ontdekkingstocht in de duistere diepten.
trailer en bijzonderheden over Diep in de Zee (NL)
De mannetjes-diepzeehengelvis in deze animatie is eigenlijk een vrouwtje. Het werkelijke mannetje is namelijk heel klein en ziet er totaal niet uit als een typische diepzeehengelvis.
Aanloop van Diep in de Zee (NL)
Dit is de eerste lange animatiefilm of speelfilm van regisseur Julio Soto Gurpide.
BioscoopAgenda van Diep in de Zee (NL)

Diep in de Zee (NL) in de bioscoop

Wil je Diep in de Zee (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Octopus Diep wil weten wat er te beleven is in de enorme oceaan rond zijn grot. Samen met zijn vriendjes gaat hij op ontdekkingstocht.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?