compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 22-4 t/m 28-4
Film van de week!
MENU

Dik Trom en het Circus

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch

Dik Trom en zijn kornuiten trekken er op uit om te ravotten en streken uit te halen. Het hoogtepunt is wel het circus. Dik weet 3 minuten lang op een koppige ezel te blijven zitten en wint daarmee een prijs. Hij geeft het geld aan oude Kee omdat zij anders haar huisje niet meer kan betalen. Tot grote schrik van Dik wordt het geld gestolen, en Dik en zijn vrienden gaan op jacht en vangen de boef.
Delen op facebook
Dik Trom en het Circus
Nederland, 1960, 49 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Henk van der Linden mag met recht de Nestor van de Nederlandse Jeugdfilm worden genoemd. In zijn lange carrière heeft hij maar liefst zo'n 70 films, waaronder 38 lange speelfilms gemaakt. En alleen maar bestemd voor de Nederlandse jeugd. Tussen 1954 en 1985 maakte hij, samen met zijn vrouw Mia, vrijwel elk jaar een nieuwe jeugdfilm. En dat maken kunt u rustig letterlijk nemen: hij schreef het script, maakte het decor, deed de productie, regisseerde, was cameraman, deed de montage en speelde vaak zelf ook nog een rol in zijn films. In totaal heeft hij maar liefst 64 rollen vertolkt!

Dik Trom en het Circus - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dik Trom en het Circus in de bioscoop

Wil je Dik Trom en het Circus zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dik Trom en zijn kornuiten trekken er op uit om te ravotten en streken uit te halen. Er ook nog wordt geld gestolen en Dik en zijn vrienden gaan op jacht...Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur