compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Dinner in America

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Dinner in America

Dinner in America filmstill

Dinner in America filmstill

Delen op facebook
Dinner in America
Nederlandse première: 28-7-2022
Verenigde Staten, 2020, 106 min,

In Dinner in America ontmoet punkrocker Simon, een overtuigde pyromaan, zijn grootste fan Patty en beide buitenbeentjes krijgen een innige band en ontdekken veel over de ander maar ook over zichzelf en de buitenwijken gaan in tussen tijd in rook op.

Dinner in America trailer en bijzonderheden

De film debuteerde op Sundance 2020 en won op meerdere festivals filmprijzen, vooral in de categorie beste film onder meer tijdens het HARD:LINE Film Festival 2020.

Trailer van Dinner in AmericaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dinner in Americahttps://i1.ytimg.com/vi/WmUUnR7GsnM/hqdefault.jpg2022-08-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Debuut speelfilm van regisseur Adam Rehmeier.
Actrice Emily Skeggs viel op in Mile 22 (2018), The Miseducation of Cameron Post (2018) en Don't Think Twice (2016).
Acteur Kyle Gallner heeft al een indrukwekkende cv met filmtitels als American Sniper (2014), Dear White People (2014), Red State (2011) en A Nightmare on Elm Street (2010).

Dinner in America - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dinner in America in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dinner in America zien? Koop of huur de film hier:Een punkrocker en een jonge vrouw hebben een band, die draait om zijn fascinatie met vuur.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hilarisch portret – met psychologische diepgang – van de romance tussen pyromane punkrocker John Q Public en ADHD-meisje Patty in de Amerikaanse suburbs.

Hilarisch portret – met psychologische diepgang – van de romance tussen pyromane punkrocker John Q Public en ADHD-meisje Patty in de Amerikaanse suburbs. John Q Public, pyromaan uit overtuiging, raakt verzeild in onverwachte romance met Patty, zijn grootste fan. Adam Rehmeier schetst een droogkomisch portret van quirky liefde in de Amerikaanse suburbs, in de traditie van de slacker- en stonerfilm, maar dan toch anders. Onder meer te zien op het Sundance Film Festival en winnaar van de Rebel with a Cause Award van het Tallin Black Nights Film Festival.

Productiemaatschappij: Atlas Industries, Bee-Hive Productions, Burn Later Productions (in association with), Covert Creative Group Inc. (in association with), High Frequency Entertainment (in association with), PSH Collective, Red Hour Films

Cast & Regisseur